Infoproject Computers-Инфопроек Компјутерс
   
 

УСЛУГИ

Овде ќе најдете информации за нашите услуги и сервиси.

Апликативни програми

Клинички програми

- Институт за онкологија и радиологија

- Институт за гинекологија

- Институт за патологија

- Институт за патофизиологија и нуклеарна медицина

- Приватни здравствени установи - онколошки лаборатории

- Клинички патолошки конференции (со шифра за пристап)

- Кумулативни извештаи

Други

- Евиденција на работно време и контрола на пристап

- Интегрален материјално-финансов систем

 

WEB - Интернет

хостирање и изработка на WEB страни

Пресметка на каматни листи.

WWW.berza.COM.MK

Станете член и преку интернет составете си
Ваши лични пресметки.

Намени

Презентација на Вашата фирма и производи

Хостирање на Ваши страни

Изработка на WEB - апликација

Регистрација на домени (Ваша адреса за Интернет)

Цена за хостирање, годишно, до 100МБ: 25 Евра

Цена за изработка на WEB страна: по договор

 

by Infproject Computers 2010