Infoproject Computers-Инфопроек Компјутерс
   
 

КОНТАКТИ

Најдете информации за нас, кој сме, каде сме, од кога сме.

Податоци

Како да не контактирате

Контакти

Руди Сирак
Програми

rudi@rsc.mk

Снежана Сирак
Финансии

zane@rsc.mk

Инфопроект Компјутерс

ул. Бојмија 8

1000 Скопје

тел. +389 (02) 2461-889

факс +389 (02) 2461-030

Сметководствени податоци

Жиро сметка:
Тутунска банка, 210051365710165


Даночен број: MKD4030996121357

Матичен број: 5136571

 

Локација

Анимација

Пристап до фирмата

Се наоѓаме до новата железничка станица, во дијагонално најодалечената од 4-те кули. Пред самите кули, веднаш после подвозникот се свртува лево!

Мапа

 

by Infproject Computers 2010