Infoproject Computers-Инфопроек Компјутерс
   
  citaci

Добре дојдовте на нашата страна

Нудиме многу актуелни производи по извонредни цени и услуга со 20-годишно искуство

Информации

Основни податоци од интерес

Ново и многу актуелно 2011, Мај

Он лајн продажба, е-продавница

- Најголема понуда на лаптопи во Македонија

- Онлајн плаќање со платежни картички

- Бесплатна испорака за 24 часа

- Пребарување по над 15 параметри

- Единствено и прв пат во Македонија

Актуелно 2010, Октомври

Евиденција на студенти и професори

- Повикајте го горниот линк за повеќе информации

- Пратење на присутност на предавања

- при медицински факултет - Скопје

- опрема во 16 предавални - амфитеатри

- програма за пратење на евиденција, комплетно решение

2010, Мај

Специјалистички медицински установи

- Повикајте го горниот линк за повеќе информации

- Евиденција на наоди - прегледи

- референтни цени на пакети за сите специјалистички установи

- пресметки, спецификација, фактура, рекапитулар

- МКБ-10 дијагнози

Ценовник

Актуелни цени за сите производи, конфигурации, монитори, лаптопови, ....

PDF.

Ново

WWW.berza.COM.MK

Пресметка на каматни листи.

Станете член и преку интернет составете си Ваши лични пресметки.

НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ

МАСТЕР и ВИЗА - Кредитни карти

ВИЗА - можност и за 3 рати без камати

кредит до 72 рати

Yahoo.com.mk

Пратете порака, доколку сте заинтересирани да го откупите овој атрактивен домен.

понуда по e-mail

End of column

Наш избор за ВАС

АКТУЕЛНО-ЕВТИНО
Назив Опис Default.asp?kCenovnikWebKonf_QOrder=Sorter_ARTOpis&kCenovnikWebKonf_QDir=ASC Default.asp?kCenovnikWebKonf_QOrder=Sorter_ARTOpis&kCenovnikWebKonf_QDir=DESC
PFP-3700- fingerprint читач 

од денари..
28.910
Fingerprint читач(Биометриски читач, отварање на врата со отисок на прст) 

The end

by Infproject Computers 2010